Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι της “κοινωνίας αξιών”


Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κάθοδο της “κοινωνίας αξιών” στις εκλογές!
Η “κοινωνία αξιών” από τη πρώτη στιγμή δημιουργίας της, παρέμεινε σταθερή και συνεπής στις αξίες της και συνεχίζει με δημιουργικότητα και με επιμονή να προσπαθεί να συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας και στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της.
Όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε, δεν λαμβάνουμε κρατική χρηματοδότηση και αρνούμεθα να χρηματοδοτηθούμε από αδιαφανείς πηγές που προσφέρονται να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια μας. Δεν θέλουμε να δεσμευθούμε και θέλουμε να διατηρήσουμε τις αξίες μας και την αυτονομία σκέψης και δράσεων.
Η μόνη καλοδεχούμενη πηγή χρηματοδότησης είναι οι ετήσιες συνδρομές από τα μέλη μας και οι μικρές εθελοντικές μικρές οικονομικές ενισχύσεις από τους φίλους μας, που πιστεύουν στους σκοπούς της “κοινωνίας αξιών” και θέλουν να βοηθήσουν να πραγματωθούν.
Αξιότιμα μέλη, όπως γνωρίζετε η ετήσια συνδρομή για κάθε μέλος είναι 15 ευρώ και η καταβολή της ει δυνατόν μέχρι την 12η Σεπτεμβρίου θα είναι ζωτική για την “κοινωνία αξιών”, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στα έξοδα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης!
Αγαπητοί φίλοι, όσοι επιθυμείτε να ενισχύσετε τη προσπάθεια μας για κάθοδό στις επερχόμενες  εκλογές, μπορείτε επίσης να καταθέσετε με διαφάνεια, οιοδήποτε μικρό ποσό θα επιθυμούσατε, στους παρακάτω λογαριασμούς της “κοινωνίας αξιών”!
1. Κατάθεση στον λογ/μο – 00260062120201107605- της Eurobank με την ένδειξη “κοινωνία αξιών”.
2. Με ταχυδρομική επιταγή σε οποιοδήποτε ταχυδρομικό κατάστημα, με την ένδειξη “κοινωνία αξιών”, Πανεπιστημίου 59 και Εμμ.Μπενάκη 5 Αθήνα τηλ. 2103242427. Post Restante: Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθήνας/10200.
Σημαντικές επισημάνσεις:
1.  Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος κατά την κατάθεση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλ.6974380953 με τον κο Πολυχρόνη Κοκκινίδη, νομικό και πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής.
2.Φυλάσσετε τις αποδείξεις καταθέσεων.
Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας ανταπόκριση!
                 Ο Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”
Στέλιος Φενέκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου