Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

“Μπάχαλο” η ΝΔ : Τα “κεφάλια” Παπαμιμίκου-Μεϊμαράκη ζητούν οι άλλοι υποψήφιοι

Ο εμφύλιος στη ΝΔ είναι πλέον οριστικός μετά το σημερινό φιάσκο για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος. Ήδη η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος αποφάσισε την αναβολή της διαδικασίας.
Οι περισσότεροι των υποψηφίων στρέφουν τα πυρά τους κατά του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου, αλλά και με τους άλλους υποψηφίους να αφήνουν αιχμές και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε, επισήμως, την ανάληψη της προεδρίας του κόμματος, από τη Μαριέττα Γιαννάκου, ως μεταβατικής προέδρου που θα αναλάβει και τη διεξαγωγή των εκλογών.
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Mega, τα προβλήματα είχαν εντοπιστεί από χθες στον τεχνικό έλεγχο που είχε γίνει, ενώ στην προσομοίωση της Τετάρτης δεν εξήχθη το συμπέρασμα ότι θα προκύψει τεχνικό πρόβλημα την Κυριακή. Επίσης, μόλις χθες χρειάστηκε να αντικατασταθούν περίπου 50 εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Αναβολή των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ είχε ζητήσει νωρίτερα ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης λόγω των τεχνικών προβλημάτων που υπάρχουν από το πρωί στη διαδικασία.
“Αδιανόητο να υπάρχουν τόσα προβλήματα στη διαδικασία, να ταλαιπωρούνται και να αποθαρρύνονται οι Νεοδημοκράτες. Ζητώ άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης”, έγραψε νωρίτερα στο twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ζητώντας την παραίτηση των κ.κ. Παπαμιμίκου και Μεϊμαράκη.
«Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους με ονοματεπώνυμα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε την ανάγκη να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης και να είναι αδιάβλητη η εκλογική διαδικασία. «Η σημερινή εικόνα δεν τιμά τη Ν.Δ.», είπε.
«Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη Ν.Δ. για να αφήσουν ανενόχλητο τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που κάνει πλανώνται πλάνην οικτράν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
www.mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου